21.12.2016
Lehti on luettavissa verkossa.
12.12.2016
Piimä- tai kotijuusto on perinneruoka, mikä kuuluu monen jouluun. Niin myös Maitolähettiläs Katja Mäkelän joulupöytään.
22.11.2016
Piimä on samettisen pehmeää ja maukasta. Miedon makuisena se sopii erinomaisesti ruokajuomaksi.
10.11.2016
Marraskuun pimenevät illat houkuttelevat maistelemaan juustoja hyvässä seurassa.
03.11.2016
Hyvään ruokaan tarvitaan ensiluokkaiset raaka-aineet. Suomalainen maito on ensiluokkaista. Se on puhdasta ja turvallista, hygieeniseltä laadulta EU:n huippuluokkaa. Meijerissä siitä valmistetaan kuluttajille maitoa ja muita maitovalmisteita kuten juustoa, jogurttia, viiliä, piimää…
18.10.2016
Terveen luuston resepti on helppo. Se tarvitsee riittävästi rakennusaineita lapsuudesta lähtien ja tärähdyksiä sisältävää liikuntaa. Luuston rakennusaineita ovat mm. kalsium, D-vitamiini, proteiini, fosfori ja magnesium.
13.10.2016
- Ateriarytmi kannattaa muistaa myös syyslomalla, kehottaa Maitolähettiläs Katja Mäkelä koululaisten syyslomien lähestyessä.
27.09.2016
Kansainvälistä koulumaitopäivää vietetään maapallon monessa kolkassa huomenna keskiviikkona. Meillä Suomessa koulumaitoa juhlistetaan kouluravintoloissa hauskoilla eläinaiheisilla julisteilla ja tarroilla maidonannostelijoissa
23.09.2016
- Kannustan koululaisia juomaan lasillisen maitoa kouluaterialla. Maito tai piimä on osa lautasmallin mukaista koululounasta. Suosittelen rasvatonta maitoa, muistuttaa Maitolähettiläs Katja Mäkelä.
16.09.2016
Maitovalmisteiden kulutus voi vähentää ylipainon ja lihavuuden riskiä lapsilla ja nuorilla. Tämä selvisi tuoreesta meta-analyysistä ja systemaattisesta katsauksesta.