Ravitsemuskatsaus 4/2019 on julkaistu

18.12.2019

Ravitsemuskatsaus-lehden neljännessä numerossa käsitellään mm aivoterveyttä, rasvan laadun vaikutusta suolistomikrobistolle ja luustolle sekä ruokakulttuuria. Lisäksi ilmastokeskusteluun kaivataan lisää tutkittua tietoa ja kommenttipuheenvuorossa alleviivataan, että ruokajärjestelmän ongelmat eivät ratkea mustavalkoisesti.

Henkilöhaastattelussa on ravitsemuksen rautainen asiantuntija, Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen tutkimuspäällikkö Liisa Valsta.

Tänä vuonna lehdestä julkaistaan neljä numeroa aiemman kahden sijaan. Numeroiden laajuus on yhteensä sama kuin ennen: nyt kaksi lehteä vastaa aiempaa yhtä numeroa.

Lehteä julkaisee Maito ja Terveys ry asiantuntevan toimituskunnan avulla. Toimituskuntaan kuuluvat MMM, FT Pau­la Ha­ka­la, pro­fes­so­ri Han­nu Kor­ho­nen, MMM Lee­na Packalén, pro­fes­so­ri Päi­vi Palo­joki, do­sent­ti Aila Ris­sa­nen, FT, VTM Sirpa Sarlio, FT, ETM Tuu­la Tuu­re ja ravitsemustieteen dosentti Liisa Valsta. Toimitussihteerinä toimii ETM Krista Korpela-Kosonen Viestintä Nutrimediasta ja päätoimittajana ETM Katariina Lallukka Maito ja Terveys ry:stä.

Lue lehteä

Lisätietoja:
ravitsemusasiantuntija ja viestintäpäällikkö Katariina Lallukka, puh. 0400 566 202 tai katariina.lallukka(at)maitojaterveys.fi