Ravitsemuskatsaus 2/2020 on julkaistu - Teemana on lihavuus & painonhallinta

27.05.2020

Ravitsemuskatsaus-lehden vuoden toinen numero on julkaistu teemanaan ajankohtainen lihavuus & painonhallinta. Aiheesta on juuri julkaistu päivitetty Käypä hoito -suositus, aiheen ympärille on perustettu uusi Terve paino -yhdistys, on tuoreita väitöskirjoja. Henkilöhaastattelussa on lihavuuden tutkimuksen ja hoidon konkari, Asiantuntija isolla A:lla - professori Aila Rissanen.

Lehdessä kerrotaan myös lehden julkaisijasta, Maito ja Terveys ry:stä. Kuudenkymmenen vuoden rajapyykin ohittanut yhdistys lopettaa toimintansa itsenäisenä yhdistyksenä. Toimintoja siirretään Ruokatieto Yhdistys ry:n toteutettavaksi soveltuvin osin. Maito ja Terveys ry:n kannattajajäseniä on mukana tulevaisuudessa Ruokatiedon maitoviestinnän ohjausryhmässä luotsaamassa toimintaa.

Yhdistyksen julkaisema Ravitsemuskatsaus-lehti jatkuu ainakin toistaiseksi. Syksyllä on luvassa yksi numero. Nyt on käynnissä 42. vuosikerta.

Vielä tämän lehden julkaisee Maito ja Terveys ry asiantuntevan toimituskunnan avulla. Toimituskuntaan kuuluvat MMM, FT Pau­la Ha­ka­la, pro­fes­so­ri Han­nu Kor­ho­nen, MMM Lee­na Packalén, pro­fes­so­ri Päi­vi Palo­joki, do­sent­ti Aila Ris­sa­nen, FT, VTM Sirpa Sarlio, FT, ETM Tuu­la Tuu­re ja ravitsemustieteen dosentti Liisa Valsta. Toimitussihteerinä toimii ETM Krista Korpela-Kosonen Viestintä Nutrimediasta ja päätoimittajana ETM, laillistettu ravitsemusterapeutti Katariina Lallukka.

Lue lehteä 

 

Lisätietoja:
ETM, laillistettu ravitsemusterapeutti Katariina Lallukka, puh. 0400 566 202 tai info(at)maitojaterveys.fi